Redigera min Lista till salu-domäner

Kontrollera när som helst status för domäner som du har listat till försäljning. Eller gör uppdateringar i dina listningar samtidigt, om det behövs.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj Köp & Sälj > Domänlistningstjänst .
    alternativ för domänlistningstjänst från menyn
  3. Visa dina nuvarande listor samtidigt på fliken Selling listan. Eller visa dina sålda domäner på fliken Såld lista.
  4. Kontrollera statusen för dina domäner under kolumnen Status:
    • Noterat till salu : Domänen är nu listad för försäljning.
    • Processing Listing : Domänen håller på att kontrolleras och listas aktivt.
    • Fel på kontroll av efterlevnad : Domänen har inte klarat sin efterlevnadskontroll, vanligtvis på grund av varumärkesproblem.
  5. Välj Redigera listningar för att göra ändringar i informationen om din domänlistning.
    • Listingspris : Priset som visas på Afternic-nätverket av registrator- och återförsäljarwebbplatser.
    • Golvpris : Det belopp som din Afternic-säljare kan förhandla om, om det behövs, avsluta försäljningen utan att kontakta dig för godkännande.
    • Till salu Lander : Lägg till en tillfällig sida till din domän så att besökare vet att din domän är till salu.
  6. När du har gjort ändringarna väljer du Uppdatera listningar och sedan Uppdatera listningar igen för att bekräfta.