Redigera en video i GoDaddy Studio

OBS! Video är för närvarande endast tillgängligt i mobilappen GoDaddy Studio.

När du har lagt till en video kan du redigera videostorlek, rotation, längd med mera.

Så här redigerar du en befintlig video:

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Längst ner på skärmen trycker du på Projekt och sedan på det projekt du vill arbeta med.
  3. Tryck på videon du vill redigera.
  4. Från banern som visas trycker du på Redigera för att göra ändringar i befintlig video, Trimma för att förkorta längden på videon eller Ersätt för att ta bort videon och lägga till en annan.

Om du väljer att redigera i menyn längst ner på skärmen kan du:

• Lägg till ett filter
    • Justera inställningar som exponering, kontrast, mättnad och värme
    • Ändra storleken på videon
    • Justera opacitet (hur solid eller genomskinlig din video är)
    • Rotera videon
    • Lägg till en nyans
    • Skjut in videon en pixel i taget för att placera den precis där du vill ha den
    • Blanda videon med andra element i ditt projekt
  5. Om du vill använda dina ändringar trycker du på bockmarkeringen längst upp till höger.
  6. Lägg till en video

OBS! Ordningen i vilken lager visas i lagerstacken avspeglar var och en av designens delar visas på duken. Det översta lagret är framför.

7. Om du vill ändra position för videolagret väljer du knappen längst upp på skärmenGoDaddy Studio lager-ikon iOS lager -ikonen. Till höger om lagret som innehåller videon trycker du på och håller nerGoDaddy Studio lager-ikon iOS markeringsikonen och dra den till en ny position.
  8. Om du vill lägga till lite text i din video trycker du på ikonen Text i menyn längst ner på skärmen. Lägg till din text och tryck på bockmarkeringen längst upp till höger. Använd menyn längst ner på skärmen och redigera din text som vanligt.
  9. Lägg till en video

Relaterad information

Mer info