Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Redigera en video i GoDaddy Studio

När du har lagt till en video kan du redigera videostorlek, rotation, längd med mera.

OBS! För närvarande är videoredigering endast tillgänglig i mobilappen GoDaddy Studio.

Så här redigerar du en befintlig video:

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Längst ner på skärmen trycker du på Projekt och sedan på det projekt du vill arbeta med.
  3. Tryck på videon du vill redigera.
  4. Från banern som visas trycker du på Redigera för att göra ändringar i befintlig video, Trimma för att förkorta längden på videon eller Ersätt för att ta bort videon och lägga till en annan.
    Redigera banner i mobilappen GoDaddy Studio
    Om du väljer att redigera i menyn längst ner på skärmen kan du:
    • Lägg till ett filter
    • Justera inställningar som exponering, kontrast, mättnad och värme
    • Ändra storleken på videon
    • Justera opacitet (hur solid eller genomskinlig din video är)
    • Rotera videon
    • Lägg till en nyans
    • Skjut in videon en pixel i taget för att placera den precis där du vill ha den
    • Blanda videon med andra element i ditt projekt
    Om du vill tillämpa dina ändringar trycker du påalt-namn för bilden bock i det övre högra hörnet.
    Lägg till en video
  5. Om du vill ändra positionen för videolagret väljer du längst upp på skärmenGoDaddy Studio lager-ikon iOS lager . Tryck och håll till höger om lagret som innehåller videonGoDaddy Studio lager-ikon iOS och dra sedan lagret till en ny position.

OBS! Ordningen i vilken lager visas i lagerstacken avspeglar var och en av designens delar visas på duken. Det översta lagret är framför.

6. Om du vill lägga till lite text över din video trycker du på Text i menyn längst ner på skärmen. Lägg till din text och tryck påalt-namn för bilden bock i det övre högra hörnet. Använd menyn längst ner på skärmen och redigera din text som vanligt.

7. Lägg till en video

Relaterad information

Mer info