Redigera en NS-post

Redigera dina befintliga anpassade NS-poster för att ändra inställningarna för ett specifikt underdomänprefix som pekar på olika uppsättningar namnservrar. Vi konfigurerar automatiskt NS-poster som behövs för din standard -DNS när du hanterar DNS med GoDaddy, och dessa poster kan inte ändras. Med anpassade NS-poster kan du hantera DNS för underdomänen på en separat DNS-tjänst.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Välj Redigera bredvid NS-posten du redigerar.
  5. Redigera uppgifterna för din NS-post:
    • Namn : Värdnamnet för det underdomänprefix du ska peka på.
    • Värde : Den namnserver du vill att underdomänprefixet ska peka mot.
    • TTL : Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  6. Välj Spara för att slutföra ändringarna.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.