Redigera en DS-post

När du har lagt till en DS-post kan du göra ändringar när som helst.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. Under Avancerade funktioner väljer du DNSSEC .
  5. sidan DS-poster väljer duredigera dns-pennikonen pennikonen bredvid posten du behöver uppdatera.
  6. Gör ändringar i någon av inställningarna:
    • Nyckeltagg : En sträng med siffror mindre än 65536 som identifierar DNSSEC-posten för detta domännamn. Ange den numeriska strängen i det angivna fältet.
    • Algoritm : Den kryptografiska algoritmen som genererar signaturen. Välj ett alternativ i den nedrullningsbara menyn.
    • Sammanfattningstyp : Den algoritmtyp som konstruerar sammanfattningen. Välj ett alternativ i den nedrullningsbara menyn.
    • Sammanfattning : Sammanfattningen är en rad siffror och bokstäver. Ange nummer och bokstavssträng i fältet.
  7. Välj Spara för att spara dina ändringar.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina ändringar börjar gälla globalt.