Redigera anpassade PHP-inställningar i mitt Plesk-värdtjänstkonto

Med anpassade PHP-inställningar kan du styra variabler som uppladdningsstorlek, filavbrott och resursbegränsningar. Avancerade variabler kan redigeras i ditt Plesk-delade värdtjänstkonto med .user.ini- filen, eller så kan du redigera vanliga inställningar i instrumentpanelen.

OBS! Prestanda- och säkerhetsinställningarna kan inte redigeras.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Plesk Admin .
  3. Klicka på fliken Filer i navigeringen till vänster.
    klicka på filer
  4. Hitta och öppna filen du vill redigera.

OBS! Om du inte ser filen som du vill redigera måste du skapa den .

5. Klicka på ikonen längst till höger och välj vilken typ av redigerare du vill använda i listrutan.
    klicka för att redigera filen
  6. Redigera filen, klicka på Verkställ och sedan på OK för att spara dina ändringar.
  7. För att säkerställa att dina ändringar börjar gälla rekommenderar vi att du återvinner din programpool .