|  Start
Hjälp

Windows-värdtjänster (Plesk) Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Packa upp filer i Plesk-värdtjänster

Du kan packa upp alla .zip-filer på ditt värdtjänstkonto.

  1. Logga in på ditt Plesk-konto för delade värdtjänster.
  2. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  3. Klicka på Plesk Admin .
  4. Klicka på fliken Arkiv.
  5. Välj filen du vill packa upp, klicka på Mer och klicka sedan på Extrahera filer .
  6. Klicka på OK.

När du har packat upp dem kanske du vill flytta filerna .

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.