Överför en .eu-domän

Du kan överföra ett domännamn med ändelsen .eu till oss. Överföringsprocessen är emellertid unik för European Registry of Internet Domain Names (EURid).

När du köper en överföring av ett domännamn med ändelsen .eu av oss, ange först din Europeiska unionens adress i GoDaddys kontoinformation för att se till att Europeiska unionens adress är listad på domännamnet under överföringsprocessen.

Vi meddelar sedan EURid om din begäran

Du måste auktorisera överföringen i ditt konto hos oss inom 40 dagar eller så förfaller din begäran. Ju tidigare du godkänner överföringen desto snabbare slutförs den.

Om du bor i Storbritannien kommer du inte att kunna överföra en .eu-domän. För mer information, seändringar av .eu-registrering och Brexit .