Optimera WordPress-databasen

Genom att optimera dina WordPress-databastabeller minskas den totala storleken på databasen och kan påskynda laddningstiderna för din webbplats. Du har två alternativ för att optimera din databas:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

WP Premium-support

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Optimera WordPress-databastabeller genom att ta bort luckor i data.

Att göra det själv

För att optimera dina MySQL-tabeller själv, använd artikeln som är länkad nedan.

För att göra det själv, se Svårighetsgrad
Optimera tabellen i MySQL Medel