Office 365: Skapa DNS-poster med en domän i ett annat GoDaddy-konto

Grattis till ditt senaste köp av det bästa produktivitetsverktyget på marknaden – Microsoft® Office 365 från GoDaddy. Eftersom ditt domännamn ingår i ett annat konto hos GoDaddy har vi skrivit några enkla stegvisa anvisningar, som du kan följa så att du får igång din e-post.

Men låt oss börja från början. Först ska vi se till att du kommer in i din domäns DNS så att du kan uppdatera dina DNS-poster.

Om du hanterar din DNS hos en utomstående leverantör hanterar du dina uppdateringar här. Första gången kan det ta 24–36 timmar innan DNS-uppdateringen är klar.

Så här anger du dina DNS-inställningar

1. Logga in på din domäns Kontohanterare.
  2. Klicka på Domäner.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Välj fliken DNS-zonfil, klicka på Lägg till post och ange följande poster:
    • TXT-post – Välj TXT (text), skriv den information vi skickade till dig, klicka på Spara och klicka sedan på Spara ändringar.
    • CNAME – Välj CNAME (alias), skriv den information vi skickade till dig, klicka på Spara och klicka sedan på Spara ändringar.
    • MX-poster – Välj MX (Mail Exchanger), skriv den information vi skickade till dig, klicka på Spara och klicka sedan på Spara ändringar.
    • SRV-poster – Välj SRV (tjänst), skriv den information vi skickade till dig, klicka på Spara och klicka sedan på Spara ändringar.

Om du vill att GoDaddy ska kontrollera dina DNS-inställningar

1. Logga in på kontohanteraren för Office 365 från GoDaddy.
  2. Klicka på Office 365 E-post och produktivitet och klicka sedan på Hantera bredvid den plan du vill använda.
  3. Klicka på Jag har uppdaterat de här inställningarna. Kolla, tack!

Du är klar! Nu behöver du bara klicka på Kolla e-post nu och sen kan du börja använda ditt senaste produktivitets-BFF.