MyLittleAdmin support slut

Plesk har erbjudit ett tillägg som heter MyLittleAdmin, vilket ger användare skrivskyddad åtkomst till sina Microsoft SQL Server-databaser (MSSQL). MyLittleAdmin tar inte längre emot uppdateringar från sina utvecklare och har inget sömlöst utbyte. MyLittleAdmin inaktiveras för den delade värdtjänstplattformen för Windows för att säkerställa högsta möjliga säkerhet för din värdtjänst.

Kommer ändringen att påverka min webbplatsprestanda?

Inte alls! Inaktivera MyLittleAdmin-tillägget påverkar inte webbplatsens prestanda eller tillgänglighet.

Vilka alternativ kan jag använda för att komma åt min databas?

Vi rekommenderar att du använder industristandarden, Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS) eller det förenklade hanteringsverktyget HeidiSQL . Om det behövs kan du visa din databasinformation för Shared Windows Hosting .