Fjärranslut till databaser i Windows-värdtjänster

Genom att fjärransluta till en databas kan du hantera den med verktyg som MySQL Workbench eller Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS) . Om du vill fjärransluta till en databas är här en lista över de inställningar du kan behöva.

FältVad man ska ange...
Värdnamn eller serverDin databas värdnamn
PortMySQL : 3306
MS SQL : 1433
AnvändarnamnDatabasanvändarens användarnamn
LösenordDatabasanvändarens lösenord
DatabasDatabasens namn

För att få specifik information för din databas, seVisa databasinformation för min Windows-värdtjänst .

OBS! Direkta databasanslutningar stödjer inte SSL-anslutningar.