GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Mina GoDaddy Studio-projekt saknas

Av sekretessskäl har vi inte tillgång till projekt du skapar med GoDaddy Studio och kan inte återställa projekt åt dig.

De flesta av dina GoDaddy Studio-projekt är automatiskt tillgängliga för iOS- och Android-mobilappar och webbversionen av GoDaddy Studio. Projekt som innehåller teckensnitt som du har laddat upp synkroniseras ännu inte med alla enheter och är bara tillgängliga på den enhet där du skapade projektet.

Om dina projekt saknas finns det några saker du kan prova.

Varning: Ta inte bort GoDaddy Studio-appen. Detta raderar alla projekt som sparats i ditt projektflöde.
  • Kontrollera att du har loggat in med rätt konto - du kan ha fler än ett.
  • Dra ner projektskärmen för att uppdatera vyn och visa de senaste projekten. Spinnaren fungerar när projekten laddas. Om inte, kontrollera din internetanslutning.

Projekten laddas

• Stäng av och starta om GoDaddy Studio-appen (ta inte bort den!). Detta uppdaterar appen för att visa dina senaste projekt.
  • Kontrollera att du har den senaste versionen av mobilappen GoDaddy Studio i Apple App Store

Ser du fortfarande inte dina projekt?

• Om du tidigare har sparat dina projekt i mappar följer du stegen för att hämta dina projekt från mappar .
  • Är du PRO-prenumerant? Om du hade aktiverat iCloud-synkronisering i appen när du skapade dina projekt kan du kanske hämta dem från din iCloud-synkroniseringsenhet.
  • Om du hade en mobilanslutning när du skapade dina projekt ska du kontrollera dina inställningar för mobilappen för GoDaddy Studio för att se till att Projektsynkronisering inte är inställd på att endast använda Wi-Fi.
  • Har du nyligen säkerhetskopierat din enhet? I så fall kan du komma åt dina projekt från din säkerhetskopia.

OBS! Använd med försiktighet - om du återställer en säkerhetskopia återställs alla andra appar och information på din enhet.

• Kontrollera att du har loggat in med rätt konto - du kan ha fler än ett.
  • Dra ner projektskärmen för att uppdatera vyn och visa de senaste projekten. Spinnaren fungerar när projekten laddas. Om inte, kontrollera din internetanslutning.

Projekten laddas

• Stäng av GoDaddy Studio-appen och starta om den (ta inte bort den!). Detta uppdaterar appen för att visa dina senaste projekt.
  • Kontrollera att du har den senaste versionen av mobilappen GoDaddy Studio i Play Butik.

Ser du fortfarande inte dina projekt?

• Om du hade en mobilanslutning när du skapade dina projekt kontrollerar du inställningarna för GoDaddy Studio-mobilappen för att se till att Projektsynkronisering inte är inställd på endast Wi-Fi.
  • Har du nyligen säkerhetskopierat din enhet? I så fall kan du komma åt dina projekt från din säkerhetskopia.

OBS! Använd med försiktighet - om du återställer en säkerhetskopia återställs alla andra appar och information på din enhet.

• Kontrollera att du har loggat in med rätt konto - du kan ha fler än ett.
  • Uppdatera webbläsarfönstret för att visa de senaste projekten.
  • Om du har skapat dina projekt i GoDaddy Studio-appen med en mobilanslutning och inte ser dem på webben ska du kontrollera inställningarna för GoDaddy Studio-mobilappen för att se till att Projektsynkronisering inte är inställd på endast Wi-Fi.