GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Använd mappar på iOS GoDaddy Studio-appen

Om du använder GoDaddy Studio iOS-appen rekommenderar vi att du alltid sparar dina projekt i GoDaddy Studio-mappar. På så sätt kan du återställa dem om din enhet går vilse eller skadas, eller om du tar bort och installerar om GoDaddy Studio-appen.

Så här sparar du ditt projekt i mappar:

1. När du har skapat ditt projekt trycker du på på det övre högra hörnetExportera ett projekt Exportikon .
  2. Tryck på Lägg till i mapp i menyn längst ner på skärmen.
  3. Du kan skapa en ny mapp genom att trycka på Skapa personlig mapp och ge mappen ett namn eller använda en befintlig mapp.
  4. Tryck på mappen du vill spara i - en bock visas till höger om den.
  5. Tryck på Klar .

Så här öppnar du ett projekt i Mappar:

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Tryck på Projekt längst upp till höger.
  3. Välj fliken Mappar högst upp på skärmen.
  4. Välj den mapp där du har sparat dina projekt.

Du bör se alla projekt som du har sparat i Mappar.