Logga in på Office online eller Outlook på webben

Det snabbaste sättet att komma åt ditt e-postkonto är att logga in med Microsoft 365 eller Outlook på webben.

1. Gå till Outlook på webben eller Microsoft 365 inloggningssida.
  2. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Microsoft 365. Ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy fungerar inte här.
  3. Välj Logga in. Vi rekommenderar att du lägger till dessa inloggningssidor som bokmärken så att du enkelt kommer åt dem i webbläsaren.

Obs! Du kan behöva välja din kontotyp som Arbete eller skola för att fortsätta.

Du kan också logga in på din e-post med din e-postadress domännamn. Om din domän till exempel är coolexample.com skulle din sida för e-postinloggning vara email.coolexample.com.

För att komma åt din e-postinloggningssida byter du ut coolexample.com mot ditt domännamn. Om din domän var amyskaffeklubb.net skulle du logga in till din e-post genom att ange e-post.amyskaffeklubb.net i webbläsaren (tillsammans med dina inloggningsuppgifter för Microsoft 365).