Logga in på mitt GoDaddy-konto med en säkerhetsnyckel

När du har konfigurerat en säkerhetsnyckel för maskinvara som ska användas med 2-stegsverifiering (2SV) loggar du in på ditt konto med nyckeln.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. Vi uppmanar dig att ansluta din säkerhetsnyckel.
  2. Anslut din säkerhetsnyckel till enheten och tryck på dess knapp. Vi verifierar din nyckel och loggar in på ditt konto.

Vad händer om jag ställer in min säkerhetsnyckel till maskinvara ... men jag inte har den med mig?

Om så är fallet, oroa dig inte! Vi använder istället din reservmetod.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. När du uppmanas att ansluta din säkerhetsnyckel väljer du Jag kan inte komma åt min säkerhetsnyckel .
  2. Välj din autentiseringsapp i listan.
  3. Ange den sexsiffriga koden från din app och välj Verifiera . Vi verifierar koden och loggar in på ditt konto.