Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Begränsningar för redigering av filer

Hackare älskar att utnyttja och vanära WordPress-webbplatser, vilket gör säkerhet till en prioritet för alla som använder WordPress. För att göra Hanterade WordPress-konton så hacksäkra som möjligt har vi stränga säkerhetsorienterade begränsningar för vilka filer som kan redigeras.

Den här funktionen innebär att du endast kan redigera följande filer på Hanterade WordPress-konton:

• Files within the folder /wp-content
  • wp-config.php
  • .htaccess
  • favicon.ico

Du kan även redigera kataloger eller filer som du själv laddar upp, t.ex. a.user.ini filen.