Begränsa inloggningsförsök i WordPress

Att begränsa antalet inloggningsförsök som en besökare har på din webbplats hjälper till att förhindra oönskade inloggningsförsök. Det enklaste sättet att göra detta är att installera insticksprogrammet Begränsa inloggningsförsök på nytt med hjälp av stegen nedan.

OBS! Vissa 1-stegs- eller automatiska installationer ger dig möjlighet att välja att begränsa inloggningsförsök under konfigurationen. För att kontrollera om du valde detta under konfigurationen, kontrollera bara dina inställningar för alternativet Begränsa inloggningsförsök . Om den är tillgänglig kan du hoppa över installationsstegen.

Varning: Gör alltid en säkerhetskopia av din webbplats innan du gör några ändringar.
  1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn till vänster väljer du Insticksprogram > Lägg till nytt .
  3. Sök efter "Begränsa inloggningsförsök på nytt".
  4. Välj Installera .
  5. Välj Aktivera .
  6. Gå till Inställningar > Begränsa inloggningsförsök .

Från sidan Inställningar kan du ändra hur många försök en användare får, ange hur länge de är utestängda för, ange vilken typ av aviseringar du får när ett lås uppstår och göra insticksprogrammet GDPR-kompatibelt.

Från Logs sida kan du Safelist / blocklist specifika IP-adresser och / eller användarnamn.