Webbplatsverktyg Hjälp

Lägga till länk till video

Du kan visa en YouTube- eller Vimeo-video på din webbplats genom att länka till den på respektive videodelningswebbplats.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Rulla ner i webbplatsens huvudvy till den plats där du vill placera avsnittet och klicka på plusknappen.
    Klicka på plusknappen
  4. Klicka på Video i den högra panelen.
    Klicka på Video i den högra panelen
  5. Klicka på platshållarvideon när den dyker upp i Video-panelen.
  6. När du får bekräftelsen Avsnitt tillagt klickar du på avsnittet Video i Video-panelen till höger och fyller i lämpliga fält.
    fyll i fält för video
    Fält och knappar i Video-panel
    URL för video Byt ut standard-URL:en genom att klistra in den URL du har kopierat från YouTube eller Vimeo.
    Titel Skriv in en titel som fångar besökarnas intresse.
    Videobeskrivning Skriv in en kort beskrivning som kommer att visas ovanför videon. Använd knapparna ovanför beskrivningsfältet för att anpassa texten, lägga till numrerad lista eller punktlista och lägga till eller ta bort länkar. Läs mer i . Typ av stil på text
    Ta bort avsnitt Klicka på knappen om du inte vill att videon ska visas mer.
  7. Klicka på pilen högst upp till vänster när du har fyllt i fälten.
    Klicka på pilen högst upp till vänster
  8. En stillbild från videon syns på sidan. Klicka på Klar (mobil) eller Förhandsgranska (stationär dator/surfplatta) för att se resultatet.
    Klicka på Förhandsgranska för att visa videon
  9. Klicka på Redigera om du vill göra fler ändringar.
  10. När du är nöjd med inställningarna klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).