|  Start
Hjälp

WordPress Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägga till en favicon i WordPress

Om ditt WordPress-tema har ett alternativ för att installera en favicon är det en bra idé att använda temans funktioner för att installera favicon så att favicon kommer att ingå i WordPress-innehållsmappen och inte behöver installeras om om du flyttar ditt innehåll till en annan plats.

  1. Logga in på WordPress
  2. Under fliken Utseende klickar du på Anpassa
  3. Klicka på Webbplatsidentitet
  4. Välj den bild du vill använda för favicon och klicka på Välj
  5. Beskär bilden så att den ska visas
  6. Klicka på Beskär bild
  7. Klicka på Spara och publicera längst upp till vänster

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.