Lägg till en favicon för WordPress med FTP

En favicon är en liten bild som identifierar din webbplats i en webbläsarflik. Om du har ett tema som inte tillåter uppladdning av en favicon måste du ladda upp ett manuellt via FTP. Du kan använda vilken FTP-app som helst, men den här artikeln hänvisar till FileZilla .

OBS! Du kan även använda filhanteraren för att ladda upp din favicon.
  1. Anslut till din värdtjänst med FTP .
  2. I avsnittet Fjärrplats i FileZilla letar du upp katalogen med din WordPress-webbplats.
  3. I avsnittet Lokal plats i FileZilla letar du upp bildfilen på din lokala dator.
  4. Dra och släpp bildfilen från avsnittet Lokal plats till avsnittet Fjärrplats .
    dra och släpp filer
  5. Markera och håll ned (eller högerklicka) på bildfilen och välj Byt namn .
  6. Byt namn på filen till favicon.ico .
OBS! Du kan även namnge bildfilen till favicon.ico på din lokala dator och sedan ladda upp den.

Nu har du lagt till en favicon på din WordPress-webbplats.