Tilldela en profil till mina domäner

Tilldela en profil du har skapat till dina domäner för att tillämpa profilinställningarna på de valda domänerna. Profiler hjälper dig att spara tid genom att låta dig hantera dina domäninställningar på en plats och sedan automatiskt tillämpa inställningarna på alla domäner som tilldelats den profilen. Varje domän kan bara tilldelas till en enda profil, men du kan tilldela många domäner till samma profil.

1. Logga in på din GoDaddy- domänportfölj . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Markera kryssrutorna bredvid de domäner du vill uppdatera. Eller markera kryssrutan bredvid Domännamn och välj sedan Välj alla .
    skärmdump av flera domäner valda
  3. Välj Tilldela profil från åtgärdsmenyn.
    • Beroende på skärmstorlek kan du behöva välja menyn Mer och rulla ner för att se Tilldela profil .
  4. Tilldela en domän till en profil genom att välja plustecknetplustecken bredvid profilen. Varje domän kan bara tilldelas till en enda profil, men du kan tilldela många domäner till samma profil.
  5. Välj Fortsätt för att spara dina ändringar.

Du får en bekräftelse om att du har bekräftat att profilen har tilldelats domänerna.