Lägg till produkter i min onlinebutik

Lägg till fysiska eller digitala produkter i din onlinebutik. Du kan lägga till objekt individuellt eller importera ett befintligt lager i bulk via CSV-kalkylblad.

Spara tid när du importerar fysiska objekt genom att kategorisera dem i ett formaterat CSV-kalkylblad.

OBS! Endast fysiska produkter kan massuppladdas via CSV. Lägg till digitala produkter direkt i din onlinebutik.
  1. Exportera produktannonserna från din nuvarande butik och formatera dem till en kompatibel CSV-fil .
    • Om du migrerar från en befintlig Websites + Marketing-butik exporterar du ett automatiskt formaterat kalkylblad .
    • Om du migrerar från en annan typ av butik exporterar du produkterna och formaterar listorna till detta CSV-kalkylblad . Om du lägger till kategorier till dina produkter i CSV-filen genereras de automatiskt när du importerar dina listningar.
  2. Importera CSV-kalkylbladet till din butik.

Om du vill kan du lägga till enskilda objekt manuellt manuellt. Denna process kan vara effektivare om du säljer ett mindre antal fysiska produkter.

OBS! Den här funktionen är inte tillgänglig på mobila enheter.

Websites + Marketing inkluderar en automatisk importfunktion som gör import av produkter från marknadsplatser som Amazon och Etsy enkelt och intuitivt.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Från butiken väljer du Butik och sedan Produkter .
  4. Välj Importera / Exportera och sedan Importera för att importera produkter från en annan kanal (t.ex. Etsy, eBay, Amazon, Square, Walmart eller en CSV-fil).
  5. Välj den kanal från vilken du vill importera produkter.
  6. Om du inte har länkat ditt konto från din valda kanal uppmanas du att ansluta ditt konto eller registrera ett nytt.
    • Om du redan har länkat konton ser du dem på den här sidan.
  7. Välj Importera listningar .
  8. Följ anvisningarna baserat på vald kanal.
OBS! Du kan bara köra den här importprocessen en gång per kanal. När du har kört den här importen börjar du skapa produkter i din Websites + Marketing-onlinebutik och driva ut dem till dina anslutna kanaler.