Lägg till produkter

Du kan lägga till produkter och inkludera t.ex. foton, priser, SKU, kategori eller en utförlig beskrivning. Lyft fram nya eller bästsäljande produkter som aktuella produkter. (Skyltningssidor utan produkter hanteras annorlunda. Läs

.)

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du logga in?)
  2. Gå till fliken Produkter längst upp på skärmen och klicka på Alla produkter.
    Klicka på Alla produkter.
  3. Klicka på Lägg till produkt på fliken Alla produkter.
  4. Ange ett Produktnamn.
  5. Lägg till en produktbild genom att klicka på Lägg till bild, bläddra till bilden och klicka på Öppna. (Mer information om bildbegränsningar finns i
    .)
    Klicka på knappen Lägg till bild för att lägga till ett produktfoto

OBS! Klicka på Lägg till fler under huvudbilden för att lägga till upp till 10 bilder. Klicka och dra bilderna för att ändra ordning på dem. Den första bilden är huvudbilden. Ta bort en bild genom att föra markören över den och klicka på papperskorgen.
    För markören över bilden och klicka på papperskorgen

6. Ange Pris.

OBS! Du kan lägga till ett nedsatt pris nu eller senare. På butikens försäljningssida visas det nedsatta priset bredvid överstruket normalpris.

7. För nya produkter är kryssrutan Lägg på moms på den här produkten markerad som standard. Om du inte vill lägga på moms på produkten avmarkerar du kryssrutan.
  8. Använd fältet SKU (Stock Keeping Unit) för att ange ett unikt nummer så att du kan hålla koll på lagret och hantera fakturor. (Om du redan har lagt till ett SKU visas det under fältet och du kan trycka på Retur.)
    Ange ett produktnummer i fältet SKU
  9. Använd Kategorier för att lägga till produkten i en befintlig kategori eller för att skapa en ny kategori.
    Välj en produktkategori
  10. För nya produkter är kryssrutan Visa i butik markerad som standard. Detta säkerställer att nya produkter visas i butiken. Avmarkera kryssrutan för att dölja produkter som inte är till försäljning, som t.ex. produkter som inte är i säsong.
  11. På fliken Beskrivning finns ett fält där du kan beskriva produkten, lägga till länkar, extra bilder eller en video. (Se
    .)
    Använd Beskrivning för att lägga till text, länkar och videor
  12. Klicka på Spara eller Spara och lägg till en till när du har lagt till en produkt.
  13. Gå tillbaka till din produktlista genom att klicka på fliken Produkter och välja Alla produkter.

På sidan Alla produkter kan du även uppdatera produkter, kopiera en produktsida för att skapa en liknande sida snabbare eller ta bort sidor som du inte längre behöver. Mer information om hur du lägger till foton på sidor utan produkter finns i

.

Redigera, klona, ta bort knappar Övriga produktalternativ
Redigera en produkt Klicka på pennikonen.
Kopiera en produkt Klicka på kopieringsikonen för att skapa en ny produktsida med samma information. Du kan sedan redigera produktnamn, SKU eller ändra bild.
Ta bort en produkt Klicka på papperskorgen vid den produkt som du vill ta bort eller markera kryssrutorna för flera produkter och klicka på Ta bort.