Office 365 från GoDaddy Hjälp

Lägg till min Office 365-e-postadress till min Android

Inledning | Steg 1 | Steg 2 | Steg 3 | Steg 4 | Sammanfattning

För att lägga till din e-postadress till din e-postapp för Android behöver du ha ditt Office 365-e-postkonto och ditt lösenord.

1. Öppna e-postappen.
  2. Tryck på Meny och sedan på Inställningar.
  3. Tryck på Lägg till konto.
  4. Tryck på Företag (beroende på vilken version du har kan du se Microsoft Exchange ActiveSync istället).
    Tryck på Företag
  5. Ange GoDaddy Office 365-e-postadressen och lösenord och tryck sedan på Logga in.
    Ange din e-postadress och ditt lösenord och tryck på Logga in

OBS! Om det är första gången du konfigurerar ett e-postkonto kan du behöva godkänna Sekretesspolicyn och Tillåta att e-post utför och hanterar telefonsamtal.

Om Microsoft inte hittar ditt konto blir du ombedd att ange dina uppgifter manuellt:

Användarnamn = din Office 365-e-postadress
    Lösenord = ditt Office 365-e-postlösenord
    Server = outlook.office365.com
    Domän\användarnamn = \[Office 365-e-postadress] (exempel: \owner@coolexample.com)

6. Tryck på Tillämpa för att aktivera säkerhetsinställningar.
    Tryck på Tillämpa för att använda säkerhetsinställningar
  7. Tryck på Nästa för att slutföra konfigurering manuellt (du kan gå tillbaka hit och redigera inställningarna när du vill).
    Tryck på Nästa, redigera konfigurationsinställningar manuellt senare
  8. Tryck på Aktivera för att aktivera Phone Admin-appen.
    Tryck på Aktivera för att lägga till Phone Admin-appen
  9. Redigera ditt Kontonamn och tryck på Klart.
    Redigera Kontonamn och tryck på Klart
  10. Ett meddelande visas som bekräftar att GoDaddy Office 365 "E-postkonto har lagts till." på din Android.
    E-post har lagts till på Android-e-postappen

Bra, din e-post finns nu på din e-postapp på din Android och allt är klart! Om du vill lägga till din e-post på en annan enhet kan du gå tillbaka till följande steg: steg 3 för andra e-postkontoinstruktioner. Om allt är klart kan du gå vidare till nästa steg.

Steg 4, nu kan du skicka ditt första mejl!

Mer information

Vanliga problem med att konfigurera e-post på en mobil.