Lägg till min Microsoft 365-e-post till Apple Mail på Mac

Steg 3 i serien Konfigurera mitt Microsoft 365-konto.

Lägg till din Microsoft 365-e-postadress till Apple Mail-appen. Sedan kan du skicka och ta emot e-post för företag på din Mac.

Den här videon ingår i serien Så här gör du för att konfigurera e-post.

1. Öppna Apple Mail.
    mail-app, blå bakgrund vitt kuvert.
  2. Hoppa över till steg 3 om du är en ny användare. Annars klickar du på Mail och sedan Lägg till konto.
    Klicka på Lägg till konto i Mail-menyn
  3. Välj Exchange och sedan Fortsätt.
    välj Exchange och Fortsätt
  4. Ange ditt namn och din e-postadress och välj sedan Logga in.
    Ange namn, e-postadress och välj sedan Logga in
  5. Välj Logga in.
    Logga in
  6. Ange lösenordet till din e-post och välj Logga in. Du kan behöva välja kontotyp som Arbete eller skola, inte Privat, för att kunna fortsätta.
    ange ditt lösenord och välj Logga in.
  7. Om din administratör aktiverat flerfaktorautentisering (MFA) kan du verifiera ditt konto eller konfigurera autentiseringsappen.
  8. Du kan få en förfrågan om tillåtelse att gå in på ditt konto. Välj Godkänn.
  9. Välj Klar. Du kan gå tillbaka hit och redigera inställningarna när du vill.
    Välj appinställningar och Klart

Din Microsoft 365-epostadress har nu konfigurerats i din Apple Mail.