Office 365 från GoDaddy Hjälp

Lägg till min Office 365-e-postadress till Apple Mail (Mac)

Inledning | Steg 1 | Steg 2 | Steg 3 | Steg 4 | Sammanfattning

För att lägga till din e-postadress till din Apple Mail behöver du ha din Office 365-e-postadress och ditt lösenord.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Öppna Apple Mail och klicka på Mail (om det är första gången du konfigurerar Apple Mail så startas processen med att lägga till ditt e-postkonto när du öppnar programmet).
  2. Klicka på Lägg till konto.
    Klicka på Lägg till konto i Mail-menyn
  3. Välj Exchange och klicka på Fortsätt.
    Välj Exchange och klicka på Fortsätt
  4. Ange ditt Namn, din Office 365-e-postadress och klicka på Logga in .
    Ange namn, e-postadress, lösenord och klicka på Logga in
  5. Klicka på Logga in igen så att Microsoft kan lokalisera din e-postadress och din kontoinformation. Klicka på Logga in igen

OBS! Om Microsoft inte hittar din e-post blir du ombedd att ange dina uppgifter manuellt:

Användarnamn = din Office 365-e-postadress
    Lösenord = ditt Office 365-e-postlösenord
    Intern URL = outlook.office365.com
    Extern URL = outlook.office365.com

6. Du dirigeras om till inloggningsskärmen för Office 365. Ange ditt lösenord för Office 365-e-post och klicka på Logga in.
    Klicka på Logga in igen

OBS! Du kanske tillfrågas om att ge behörighet till Office 365 som en del av din inloggning. Markera Samtyck åt din organisation och klicka på Acceptera.
    Ge åtkomst och klicka på Acceptera

7. Klicka på Klart (du kan gå tillbaka hit och redigera inställningarna när du vill).
    Välj appinställningar och klicka på Klart
  8. Ditt konto kommer att visas och e-post börja läsas in, det kan ta ett par minuter.
    Inkorg visas i Apple Mail

Visa mig

Steg 4, nu kan du skicka ditt första mejl!

Mer information

Har du problem med att logga in?