Lägg till min Office 365-e-post till Outlook på Android

Steg 3 i serien Konfigurera mitt EMAIL_M365-konto.

Lägg till ditt Office 365-e-postkonto i Outlook för Android. Du kan skicka och ta emot e-postmeddelanden från din telefon utan att missa något.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Öppna Syn . (Har du inte appen? Ladda ner den på Google Play Butik .)
  2. Knacka Meny >Växelknapp inställningar .
    Tryck på menyikonen som visar ett hus
  3. Knacka Lägg till e-postkonto > Lägg till ett e-postkonto
    Lägg till ett e-postkonto
  4. Ange din Office 365 e-postadress och tryck på Fortsätta .
    Ange e-postadress och tryck på Fortsätt
  5. Ange ditt Office 365 lösenord och tryck på Logga in . (Du kan behöva välja din kontotyp som Arbete eller skola .)
    Ange e-postlösenord och logga in
  6. Om din administratör aktiverade multifaktorautentisering (MFA) (även kallad tvåstegsverifiering) måste du också verifiera ditt konto.
  7. Ditt Office 365-konto visas nu inställningar . Gå till din Inkorg för att kontrollera din e-post.
    Nytt Office 365 e-postkonto visas i Inställningar

Visa mig

Mer information

Vanliga problem med att konfigurera e-post på en mobil.