Office 365 från GoDaddy Hjälp

Lägg till min Office 365 E-post till Gmail på Android

Steg 3 i Konfigurera mitt Office 365-konto-serien.

Lägg till ditt Office 365 E-post-konto till Gmail på din Android-mobil. Då är du alltid uppkopplad till företagets e-post, var du än är.

1. Öppna Gmail.
    • Nya användare: Tryck på Lägg till en e-postadress.
      Tryck på lägg till e-postadress
    • Befintliga användare: Tryck på Konto och Lägg till ett till konto.
      Tryck på lägg till konto
  2. Tryck på Exchange och Office 365.
    Välj Exchange och Office 365
  3. Ange din Office 365-e-postadress och tryck på Nästa.
    Tryck på lägg till konto
  4. Ange ditt lösenord och tryck på Nästa.
    Tryck på lägg till konto
  5. Förstagångsanvändare, granska behörigheter för att tillåta att Gmail får åtkomst till din mobil.
    • Tryck på Aktivera för att aktivera administratörsbehörighet för enhet.
    • Tryck på Tillåt för att låta Gmail få åtkomst till dina kontakter.
    • Tryck på Tillåt för att låta Gmail få åtkomst till din kalender.
  6. När ditt konto är klart trycker du på Klart.
  7. Om du vill se din inkorg trycker du på Ta mig till Gmail. Tryck på Profil för att se dina inställningar, och uppdatera ditt visningsnamn eller din mobilsignatur.

Mer information

Vanliga problem med att konfigurera e-post på en mobil.