Lägg till min Microsoft 365-e-postadress i Outlook (Mac)

Steg 3 i serien Konfigurera mitt Microsoft 365-konto.

Lägg till din Microsoft 365-e-postadress i Outlook för Mac. Då är du redo att skicka och ta emot e-post för företag.

1. Öppna Outlook. (Har du inte appen? Så här laddar du ner den.)
  2. Från menyraden väljer du Outlook > Inställningar .
    Välj Outlook och sedan Inställningar
  3. Välj Konton .
    Välj Konton
  4. Välj + (plus) > Nytt konto .
  5. Välj + och välj Nytt konto

OBS! Du kan behöva välja din kontotyp som Arbete / skola för att fortsätta.

6. Ange din e-postadress och välj Fortsätt .
    Ange din e-postadress och välj Fortsätt
  7. Ange ditt e-postlösenord och välj Logga in .
    Ange ditt lösenord och välj Logga in
  8. Om multifaktorautentisering (MFA) är aktiverad följer du anvisningarna för att konfigurera ett av de tillgängliga alternativen eller verifierar ditt konto med din befintliga MFA-metod. Om säkerhetsinställningar är aktiverade konfigurerar du MFA i Microsoft Authenticator-appen.
  9. Välj Klar . Om du har mer än ett konto bestämmer du vilket konto du vill ange som standard.
    Välj Klar
  10. Ditt konto kommer att visas och dina e-postmeddelanden laddas, vilket kan ta några minuter.