Lägg till min Microsoft 365-e-postadress i Mail (Windows)

Steg 3 i Konfigurera mitt Microsoft 365-konto-serien.

Lägg till ditt Microsoft 365-konto i Mail-appen för Windows så att du kan skicka och ta emot e-post för företag.

1. Öppna MailStart- menyn.
    E-postappikon som visar den öppna blå mappen
  2. Om du har använt appen tidigare väljer duInställningar Gear Inställningar och välj Hantera konton . Annars fortsätter du till nästa steg.
  3. Välj Lägg till konto .
    Nedan Välkommen till e-postmeddelandet plus plustecken Lägg till konto
  4. Välj Office 365 .
    Outlook.com, Office 365 och Google-ikoner
  5. Ange din Microsoft 365- e-postadress och välj Nästa .
  6. Välj Arbets- eller skolkonto och sedan Fortsätt .
    Arbets- eller skolkonto ovanför knappen Fortsätt
  7. Ange din Microsoft 365-e-postadress och lösenord och välj Logga in .
  8. OBS! Du kan behöva välja om du vill att Windows ska komma ihåg ditt konto eller om du bara vill logga in på Mail-appen.

9. Om multifaktorautentisering (MFA) är aktiverad följer du anvisningarna för att konfigurera ett av de tillgängliga alternativen eller verifierar ditt konto med din befintliga MFA-metod. Om säkerhetsinställningar är aktiverade konfigurerar du MFA i Microsoft Authenticator-appen.
  10. Du får en bekräftelse när ditt konto har konfigurerats. Välj Klar för att stänga fönstret och gå till din inkorg.