Lägg till FTP-användare till min Generation 4-server med cPanel och WHM.

Required: Before you can add FTP users to your server with cPanel and Web Host Manager (WHM), you need to set up a cPanel account in WHM. For help, see Skapa konton i cPanel/WebHost Manager.

Du kan ge andra personer FTP-åtkomst till din Generation 4-server så att den kan ladda upp filer eller hantera din sida. Du kan begränsa vad dessa användare har åtkomst till och hur mycket de kan lägga upp.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Hantera bredvid det Generation 4-server konto som du vill använda.
  4. Kontrollera att det domännamn som du vill använda är valt under cPanel-konto och klicka sedan på Öppna cPanel.
  5. I Filer i cPanel klickar du på FTP-konton.
  6. I avsnittet Lägg till FTP-konto fyller du i följande fält:
    Fält Beskrivning
    Logga in Första delen i ditt användarnamn. Det fullständiga användarnamnet inkluderar @[det primära domännamnet för ditt konto]. Om din primära domän är coolexample.com och du skriver ftpanvandare blir det fullständiga FTP-användarnamnet ftpanvandare@coolexample.com.
    Lösenord Lösenordet för denna FTP-användare.
    Katalog Katalogen som den här användaren kan komma åt. Om du vill ge användaren åtkomst till hela kontot skriver du bara ett snedstreck (/).
    Kvot Mängden data (i MB) som användaren kan lägga upp i den katalogen. Om du inte vill begränsa den här användaren väljer du Obegränsad.
    FTP-kvotbegränsningar bestäms av katalogen och därför räknas befintliga filer i katalogen om du tilldelar en användare till en befintlig katalog.
  7. Klicka på Skapa FTP-konto. FTP-användarna är tillgängliga så snart du skapar dem.
  8. Upprepa dessa steg för alla andra användare som du vill lägga till.