Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till FTP-användare till min Gen 4-server med cPanel och WHM

Så här ger du andra personer FTP-åtkomst till din Generation 4 VPS eller Dedikerade server så att de kan ladda upp filer eller hantera din webbplats. Du kan begränsa vad dessa användare har tillgång till och hur mycket de kan ladda upp.

Obligatoriskt: Innan du kan lägga till FTP-användare till din server med cPanel och Web Host Manager (WHM) måste du skapa ett cPanel-konto i WHM .
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Hantera bredvid det Generation 4-server konto som du vill använda.
  4. Se till att det domännamn du vill använda är markerat under Konton och klicka sedan på Starta cPanel .
  5. I Filer i cPanel klickar du på FTP-konton.
  6. I avsnittet Lägg till FTP-konto fyller du i följande fält:
    Fält Beskrivning
    Logga in Första delen i ditt användarnamn. Det fullständiga användarnamnet inkluderar @[det primära domännamnet för ditt konto]. Om din primära domän är coolexample.com och du skriver ftpanvandare blir det fullständiga FTP-användarnamnet ftpanvandare@coolexample.com.
    Lösenord Lösenordet för denna FTP-användare.
    Katalog Katalogen som den här användaren kan komma åt. Om du vill ge användaren åtkomst till hela kontot skriver du bara ett snedstreck (/).
    Kvot Mängden data (i MB) som användaren kan lägga upp i den katalogen. Om du inte vill begränsa den här användaren väljer du Obegränsad.
    FTP-kvotbegränsningar bestäms av katalogen och därför räknas befintliga filer i katalogen om du tilldelar en användare till en befintlig katalog.
  7. Klicka på Skapa FTP-konto. FTP-användarna är tillgängliga så snart du skapar dem.
  8. Upprepa dessa steg för alla andra användare som du vill lägga till.