Lägg till ett bildblock i WordPress

Du kan lägga till bilder på dina sidor eller inlägg i WordPress med blockredigeraren genom att följa dessa steg.

Behöver du lite extra vägledning? Få expertråd om fotografering från en GoDaddy-guide.

1. Öppna blockredigeraren ( Behöver du hjälp med att öppna blockredigeraren? ).
  2. Välj Lägg till block .
  3. Välj Bild från avsnittet Vanliga block.
  4. Välj hur du vill lägga till bilden:
    • Ladda upp - Välj bilder som är lagrade på din egen dator.
    • Infoga från URL - Tillhandahåller ett fält för att klistra in webbadressen för en bild som redan lagras online.
    • Mediabibliotek - Ger åtkomst till Stockfoton och mediebiblioteket.
  5. Du måste antingen välja Importera eller Välj- knappen baserat på varifrån du lägger till bilden.
  6. Du har nu lagt till en bild på din sida eller ditt inlägg!
Animering som visar hur du lägger till bilder

OBS! Kom ihåg att uppdatera din sida eller ditt inlägg efter redigering.