Lägg till en YouTube- eller Vimeo-video till min webbplats med en extern länk

Visa en YouTube- eller Vimeo-video på din webbplats genom att länka till den från din webbplats.

Den här videon är en del av instruktionsserien om Avancerad design och media i Hemsideprogrammet.

Behöver du lite extra vägledning? Få expertråd om hur du konfigurerar din egen studio från en GoDaddy-guide.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna Hemsideprogram.
  4. Gå till den sida och plats där du vill lägga till ditt videoklipp och lägg till ett avsnitt.
  5. Bläddra under kategorierna Ljud & video eller Allmänt efter avsnitt som har videor, eller sök efter Video i sökfältet. Välj den layout du vill ha och välj Lägg till.
  6. Om du har mer än en bild eller video i din layout väljer du den bild eller video du vill ändra.
  7. Om du använder ett avsnitt som kan ha både bilder och videor, som Innehåll eller Introduktion, väljer du Video ovanför bilden för att komma till Video-menyn.
  8. I den högra panelen klistrar du in din YouTube- eller Vimeo-länk i fältet URL för video. Du kan också välja Ladda upp, markera eller skapa en video för att lägga till din egen video eller skapa en anpassad video.
  9. Anpassa titeln och videobeskrivningen med din egen text, antingen i den högra panelen eller på själva sidan.
  10. När du är redo kan du publicera din webbplats för att göra ändringarna synliga.