Webbplatsverktyg Hjälp

Lägg till en YouTube- eller Vimeo-video till min webbplats med en extern länk

Visa en YouTube- eller Vimeo-video på din webbplats genom att länka till den från din webbplats. Du kan också ladda upp din egen video med Vimeo.

Den här videon är lektion 15 i instruktionsserien om Avancerad design och media i Webbplatsredigeraren

Behöver du lite extra vägledning? Få expertråd om hur du konfigurerar din egen studio från en GoDaddy-guide.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Webbplats > Redigera webbplats för att öppna webbplatsredigeraren.
  4. Gå till den sida och plats där du vill lägga till ditt videoklipp och lägg till ett avsnitt.
  5. Sök efter Video i sökfältet för avsnitt. Översikt över de avsnitt som tillåter videor. Om du inte har något Video-avsnitt (jämför program och priser ) kan du använda en annan avsnittstyp som Innehåll eller Introduktion. Välj den layout du vill ha och välj Lägg till.
  6. Om du har mer än en bild eller video i din layout väljer du den bild eller video du vill ändra.
  7. Om du använder ett avsnitt som kan ha både bilder och videor, som Innehåll eller Introduktion, väljer du Video ovanför bilden för att komma till Video-menyn.
  8. I den högra panelen klistrar du in din YouTube- eller Vimeo-länk i fältet URL för video. Du kan också ladda upp din egen video med Vimeo.
  9. Anpassa titeln och videobeskrivningen med din egen text, antingen i den högra panelen eller på själva sidan.
  10. När du är redo kan du publicera din webbplats för att göra ändringarna synliga.