Lägg till en prenumerant i en prenumeration

Lär dig hur du lägger till en befintlig kund med ett WordPress-användarkonto i en prenumeration.

Obligatoriskt: WooCommerce-prenumerationer är ett premium-WooCommerce-tillägg som ingår i WordPress E-handelshotell eller som ett fristående köp.

1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till WooCommerce > Prenumerationer .
  3. Klicka på Lägg till prenumeration .
  4. Klicka på rullgardinsmenyn Kund och sök efter kundens namn.
  5. Välj namnet när det visas.
  6. För att automatiskt lägga till befintlig faktureringsinformation klickar du på Ladda faktureringsadress .
  7. Om du vill automatiskt lägga till befintlig leveransinformation klickar du på Ladda leveransadress eller Kopiera faktureringsadress .

8. Lägg till ett nytt prenumeration
  9. Klicka på Skapa för att spara prenumerationen.