Lägg till en PayPal-knapp för donationer eller enstaka artiklar

I varje paket med Hemsidor + Marknadsföring förutom Bas kan du lägga till upp till sex PayPal-knappar på din webbplats. Använd knapparna för att sälja en enstaka produkt eller för att låta kunderna skänka pengar till något som du väljer.

OBS! I eCommerce-planens onlinebutik används en annan metod för hantering av PayPal. Läs Lägga till betalningsmetod för information om hur du lägger till en PayPal-knapp i kassan.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera webbplats.
  3. Rulla till den plats där du vill lägga till en PayPal-knapp och klicka på plusknappen.
    Klicka på plusknappen
  4. Klicka på PayPal-knapp.
    klicka på paypal-knapp
  5. Klicka på den layout som du vill använda.
    klicka på layout
  6. När bekräftelsen om tillagt avsnitt visas klickar du på PayPal-knappen för att anpassa text, bild och inställningar för den.

Om du inte har ett PayPal-konto än klickar du på PayPal-inställningar i panelen PayPal-knapp, väljer Skapa PayPal-konto och följer anvisningarna.

klicka på layout

OBS! Om du ångrar att du har lagt till det här avsnittet klickar du på Ta bort avsnitt längst ner i panelen PayPal.

7. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda någon annan av dina domäner.
  8. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats eller Publicera.