Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till en PayPal-knapp för donationer eller enstaka artiklar

Lägg till upp till 15 PayPal-knappar på din webbplats. Använd var och en av knapparna för att sälja en enstaka produkt eller låta kunderna skänka pengar till något som du väljer. Detta skiljer sig från att lägga till en betalningsmetod i din onlinebutik på kassaskärmen (e- handelsplan ) eller att ta emot betalningar för onlinebokningar (Premium-plan).

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller butiken.
  3. Välj Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Gå till den plats där du vill lägga till en PayPal-knapp och välj plusknappen för att lägga till ett nytt avsnitt.
    Klicka på plusknappen
  5. Välj PayPal-knapp .
    klicka på PayPal-knappen
  6. Klicka på den layout som du vill använda.
    klicka på layout
  7. Välj ditt avsnitt för att börja anpassa text, foto och inställningar.

Om du inte har ett PayPal-konto än klickar du på PayPal-knappen för att öppna dess inställningar och väljer sedan Skapa PayPal-konto och följer anvisningarna.

klicka på layout

OBS! Om du ångrar att du har lagt till det här avsnittet klickar du på Ta bort avsnitt längst ner i panelen PayPal.

8. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se hur din webbplats ser ut. När du är redo att publicera ändringarna väljer du Publicera webbplats eller Publicera .