Lägg till en NS-post

Lägg till anpassade NS-poster för att peka ett specifikt underdomänprefix till en annan uppsättning namnservrar. Vi konfigurerar automatiskt NS-poster som behövs för din standard -DNS när du hanterar DNS med GoDaddy, och dessa poster kan inte ändras. Med anpassade NS-poster kan du hantera DNS för underdomänen på en separat DNS-tjänst.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Välj Lägg till för att lägga till en ny post.
    välj lägg till ny post
  5. Välj NS-post från menyalternativen Typ .
  6. Ange uppgifterna för din NS-post:
    • Namn : Värdnamnet för det underdomänprefix du ska peka på.
    • Värde : Den namnserver du vill att underdomänprefixet ska peka mot.
    • TTL : Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  7. Välj Lägg till post för att spara din nya NS-post.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.