Lägg till en favicon på din WordPress-webbplats

Favicons är små bilder, vanligtvis en varumärkes- eller företagslogotyp, som visas på en webbläsarflik bredvid titeln på sidan eller webbplatsen. De förbättrar varumärkesigenkänningen genom att öka din synlighet i logotypen och hjälper dina besökare att identifiera vilka av deras webbläsarflikar som hör till din webbplats. Du har två alternativ när du lägger till en favicon på din WordPress-webbplats:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

• Lägg till en Favicon med den bild du tillhandahåller.
  • Konvertera bilden till rätt format.

Gör det själv

För att göra det själv, se ett av dessa steg Svårighetsgrad
Lägga till en favicon i WordPress Bas
Lägga till en favicon för WordPress med FTP Medel