Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till en favicon i WordPress

Favicon eller webbplatsikon är en bild som du ser på fliken ovanför din URL när du öppnar din webbplats i en webbläsare. Det hjälper besökare att hitta din webbplats på sin skärm när de har flera webbläsarflikar öppna. Du kan hantera inställningarna för webbplatsikonen i Anpassaren.

OBS! Innan du följer stegen nedan bör du ladda upp bilden som du vill använda som favicon till ditt mediebibliotek. Bilden ska vara kvadratisk och minst 512 x 512 pixlar stor.

1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till menyn till vänster och välj Utseende > Teman .
  3. I Anpassaren väljer du Webbplatsidentitet .
  4. Välj Ändra bild i avsnittet Webbplatsikon . Om din webbplats inte redan har en favicon väljer du Välj webbplatsikon .
  5. Under Välj bild väljer du fliken Mediebibliotek.
  6. Hitta den bild du vill använda som webbplatsikon och välj den. Välj sedan Välj .
  7. Välj ett avsnitt som du vill ska synas i en webbläsare och välj sedan Beskär bild .
  8. Välj Publicera.

Mer information

• Om du inte kan lägga till en favicon från din WordPress-kontrollpanel kan du försöka lägga till den med FTP .