Lägg till en favicon i WordPress

Favicon eller webbplatsikon är en bild som du ser på fliken ovanför din URL när du öppnar din webbplats i en webbläsare. Det hjälper besökare att hitta din webbplats på sin skärm när de har flera webbläsarflikar öppna. Du kan hantera inställningarna för webbplatsikonen i Anpassaren.

OBS! Innan du följer stegen nedan bör du ladda upp bilden som du vill använda som favicon till ditt mediebibliotek. Bilden ska vara kvadratisk och minst 512 x 512 pixlar stor.

1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till menyn till vänster och välj Utseende > Teman .
  3. I Anpassaren väljer du Webbplatsidentitet .
  4. Välj Ändra bild i avsnittet Webbplatsikon . Om din webbplats inte redan har en favicon väljer du Välj webbplatsikon .
  5. Under Välj bild väljer du fliken Mediebibliotek.
  6. Hitta den bild du vill använda som webbplatsikon och välj den. Välj sedan Välj .
  7. Välj ett avsnitt som du vill ska synas i en webbläsare och välj sedan Beskär bild .
  8. Välj Publicera.

Mer information

• Om du inte kan lägga till en favicon från din WordPress-kontrollpanel kan du försöka lägga till den med FTP .