Lägg till en e-postadress för återställning

Om du lägger till en e-postadress blir det enklare att återställa ditt lösenord till Office 365 online. Du kan få en återställningslänk skickad till en alternativ e-postadress om du glömmer ditt lösenord.

1. Logga in på kontrollpanelen för E-post och Office och navigera till Användarinställningar genom att klicka på Hantera bredvid den e-postadress du vill redigera. (Du startar på sidan med Användarinställningar när du loggar in om du inte är en kontoägare.)
  2. Bläddra till Kontoinformation och klicka Lägg till e-postadress för återställning. (Klicka Redigera om du redan har en e-postadress för återställning och vill ändra den.)
    Klicka Lägg till e-postadress för återställning eller Redigera
  3. Ange din E-postadress för återställning och klicka Spara.
    Ange din e-postadress för återställning.

Du får ett bekräftelsemeddelande som visar att dina ändringar sparades.