Lägg till en e-postadress för återställning

Genom att lägga till en e-postadress för återställning hjälper du dig att återställa ditt Microsoft 365-lösenord online. Om du glömmer ditt lösenord kan en länk till återställningslösenordet skickas till din återställnings-e-postadress.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Hantera bredvid den e-postadress du vill redigera.
  3. Under Kontoinformation väljer du Lägg till återställnings-e-postadress . (Om du redan har ställt in ett återställningsmeddelande och vill ändra det väljer du Redigera .)
  4. Ange din återställnings-e-postadress och välj Spara .

Du får ett bekräftelsemeddelande som meddelar att din återställnings-e-post har lagts till.