Lägg till en domän för en förinställd profil

När du skapat en förinställd profil kan du tilldela domännamn till den. Varje tilldelad domän uppdateras med inställningarna för den valda förinställda profilen, för att dina domäninställningar ska förbli konsekventa och organiserade.

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid domänen du vill tilldela till en profil. Eller klicka på bockikonen och Välj alla
  3. Välj Inställningar och sedan Tilldela domän till profil.

OBS! Domäner kan tilldelas till en förinställd profil åt gången.

tilldela domän till profil
  4. Välj den profil som du vill tilldela den valda domänen till.
  5. Välj Tillämpa för att spara dina ändringar.

Sedan visas Klar! som bekräftar att domänerna har lagts till i profilen. Du kan granska statusen om något är fel.

Mer information

• Organisera dina domäner ytterligare med Mappar.