Lägg till en CAA-post

CAA-poster (Certification Authority Authorization) används i din DNS-zonfil för att ange vilka certifikatutfärdare som får utfärda SSL-certifikat för en domän. När ett certifikat utfärdas måste alla offentligt betrodda certifikatutfärdare kontrollera och respektera CAA-poster. Information om CAA-post finns hos din SSL-leverantör.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Välj Lägg till för att lägga till en ny post.
    välj lägg till ny post
  5. Välj CAA från menyalternativen Typ .
  6. Ange uppgifterna från din SSL-leverantör för din CAA-post:
    • Namn : Domänen eller underdomänen för CAA-posten. Skriv @ för att lägga CAA-posten på din rotdomän.
    • Flaggor : Ett osignerat heltal mellan 0 & ndash; 255.
    • Tagg : En ASCII-sträng som representerar identifieraren för egenskapen som representeras av posten. Detta anges vanligtvis som issue , issuewild eller iodef , beroende på dina specifika krav.
    • Värde : Värdet som är associerat med den valda egenskapstaggen.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  7. Välj Lägg till post för att spara din nya CAA-post.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.

Relaterade steg

• Bristen på CAA-poster medger normal utfärdande av obegränsat certifikat och närvaron av en enda tom utfärdande- tagg förhindrar all utfärdande av certifikat.
  • Redigera din CAA-post när som helst.