Lägg till en bild i ett inlägg eller en sida i WordPress

När du lägger till en bild i dina WordPress-inlägg och sidor kan du välja från en tidigare uppladdad bild eller ladda upp bilden samtidigt som du lägger till den på din sida.

Behöver du lite extra vägledning? Få expertråd om produktbilder från en GoDaddy-guide.

1. Logga in på WordPress.
  2. Klicka på Inlägg eller Sidor i menyn till vänster.
  3. Klicka på Redigera under den sida eller det inlägg där du vill lägga till en bild.
  4. Klicka på där du vill lägga till bilden i fönstret med textredigerare.
  5. Klicka på knappen Lägg till media.

OBS! Om du redan har lagt till bilden i ditt mediebibliotek kan du klicka på fliken Media Library och gå till det sista steget.

6. Klicka på knappen Välj filer.
  7. Hitta och välj bilden på din lokala dator.
  8. Klicka på Öppna för att lägga till bilden i ditt mediebibliotek.
  9. Bekräfta att rätt bild är markerad och klicka på Infoga .

När du publicerar din sida eller ett inlägg visas den nya bilden på din webbplats.