Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Lägg till en AAAA-post

Lägg till en AAAA-post till din DNS -zonfil för att ansluta din domän till en webbplats. De liknar A-poster , men AAAA-poster pekar på 128 bitars / IPv6-adresser, istället för de IPv4-adresser som används av A-poster. En IPv6-adress representeras som åtta grupper om fyra hexadecimala siffror.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Välj Lägg till för att lägga till en ny post.
    välj lägg till ny post
  5. Välj TXT från menyalternativen Typ .
  6. Ange uppgifterna för din AAAA-post:
    • Namn : Värdnamnet för posten. Skriv @ för att lägga AAAA-posten på din rotdomän eller ange ett prefix , t.ex. e- post .
    • Värde : IPv6 för din post. Det här är vanligtvis IP-adressen för ditt värdtjänstkonto. Till exempel är 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 en giltig IPv6-adress.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  7. Välj Lägg till post för att spara din nya AAAA-post.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.