SSL-certifikat Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till eller ta bort ämnesalternativ från mitt UCC-certifikat

Ämnesalternativ (SAN) är ytterligare, icke-primära domännamn som skyddas av ditt UCC SSL-certifikat. Efter din UCC-certifikat utfärdas kan du när som helst lägga till eller ta bort ämnesalternativ.

Notera: Om du ändrar dina SAN genereras ett nytt certifikat som du måste installera på din server . Ditt gamla certifikat förblir giltigt i 72 timmar efter det att det nya certifikatet har utfärdats.

För att lägga till ett ämnesalternativ

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj SSL-certifikat och välj sedan Hantera för det certifikat du vill ändra.
  3. Välj Ändra alternativa ämnesnamn .
  4. För Lägg till en domän , ange det SAN du vill lägga till och välj sedan Lägg till . Om du vill lägga till flera SAN kan du separera dem med komma eller ange dem en i taget.
  5. När du är klar med att lägga till dina SAN: er väljer du Lägg till ändring och välj sedan Skicka alla ändringar .

Notera: Medan den primära domänen i din UCC SSL täcker din domän med och utan www (som coolexample.com och www.coolexample.com), måste du se till att båda versionerna av din domän ingår som separata SAN med eventuella tillagda domäner (som coolexample.net eller mollysbarkandwine.com).

Din SSL kommer att utfärdas och vara tillgänglig för nedladdning inom ditt konto inom en timme.

Ta bort ett alternativt ämnesnamn

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj SSL-certifikat och välj sedan Hantera för det certifikat du vill ändra.
  3. Välj Ändra alternativa ämnesnamn .
  4. Välj till höger om SAN som du vill ta bortröd x i cirkeln . Upprepa för alla andra SAN som du vill ta bort.
  5. När du är klar med att välja de SAN som du vill ta bort, välj Lägg till ändring och välj Skicka alla ändringar .
    Ta bort en SAN röd x i en cirkel

Din SSL kommer att utfärdas och vara tillgänglig för nedladdning inom ditt konto inom en timme.