SSL-certifikat Hjälp

Vad är ett SSL-certifikat för flera domäner (UCC)?

Ett Unified Communications Certificate (UCC) är ett SSL-certifikat som skyddar flera domäner och underdomäner. UCC-certifikat kan användas på GoDaddy-värdtjänstprodukter för att skydda flera webbplatser, men webbplatserna måste alla finnas på samma värdtjänstkonto.

De är perfekta för Microsoft® Exchange Server 2013, Exchange Server 2016 och Microsoft Live® Communications Server.

Informationen i webbplatssigillets och certifikatets ”Utfärdat till” visar endast det primära domännamnet, men alla dina domäner och underdomäner listas på samma certifikat. Om du inte vill att webbplatserna ska förefalla vara ”kopplade” till varandra bör inte använda den här typen av certifikat.

OBS! Det går inte att uppgradera ett UCC-certifikat så att det inkluderar fler namn. Om du använder alla tillgängliga platser i ditt nuvarande UCC-certifikat och behöver lägga till en annan domän, måste du köpa ett nytt certifikat för att lägga till ett till domännamn.