Lägg till eller ändra fotogalleri

Du kan lägga till enstaka foton på webbplatsen, men du kan också skapa ett bildgalleri med upp till 250 bilder. När du har valt layout anger du om bildgalleriet ska växla bild automatiskt eller om besökarna ska kunna ändra dem manuellt. Du kan ändra galleriet när som helst.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på den gröna plusknappen för att lägga till avsnitt på en sida.
    Klicka på den gröna plusknappen
  4. Klicka på Galleri i panelen till höger.
    klicka på galleri
  5. Klicka på en layout som du vill använda i panelen Galleri.
  6. När du har fått bekräftelsen Avsnitt tillagt klickar du på Fotogalleri för att anpassa gallerialternativen.
    Klicka på lägg till avsnitt
    Fält och knappar i Galleri-panel
    Layout Klicka för att välja en annan layout för galleriet.
    Gallerititel Ange en titel som kommer att visas högst upp i fotogalleriet. Ej tillgängligt för alla layouter.
    Autospela Klicka på knappen för att växla mellan av och på för Autospela. (I Förhandsgranska och i den publicerade versionen visas galleribilderna enligt rullande schema.) Ej tillgängligt för alla layouter.
    Visa miniatyrbilder Klicka på knappen för att visa miniatyrer av alla bilder i galleriet under huvudramen. Ej tillgängligt för alla layouter.
    Lägg till foton (+) Klicka för att lägga till fler bilder i galleriet. (Mer information finns i Lägg till eller byt ut foto och Välja stockfoto.)
    Ta bort avsnitt Klicka på knappen nästan längst ner i panelen för att ta bort hela galleriet.
  7. Klicka på vilken som helst av dina Galleribilder för att redigera dem var för sig.
    Fält och knappar i panelen Galleribilder
    Fokuspunkt Klicka inuti en vald bild för att markera dess Fokuspunkt. Detta förhindrar att detta området beskärs om en enhets bildskärm inte stämmer överens med bildens mått.
    ange fokuspunkt
    Rotera bild Klicka på den böjda pilen uppe till höger om du vill rotera en bild.
    Gå tillbaka till andra bilder Klicka på pilen som pekar åt vänster högst upp i panelen Galleribilder.
    Ta bort från galleri Klicka på knappen längst ner i panelen Galleribilder för att ta bort individuella bilder från galleriet.
  8. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  9. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).

OBS! Förhandsgranskningsvy och publicerad vy visar manuella knappar för tillbaka/fram.
    Klicka på knapparna tillbaka/fram