Lägg till eller ändra fotogalleri

Du kan lägga till enstaka foton på webbplatsen, men du kan också skapa ett bildgalleri. När du har valt layout anger du om bildgalleriet ska växla bild automatiskt eller om besökarna ska ändra manuellt. Du kan ändra galleriet när som helst.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera.
    Klicka på Redigera
  3. Klicka på grönt plus för att lägga till avsnitt på en sida.
    Klicka på den gröna plusknappen
  4. Klicka på Galleri i panelen till höger.
    klicka på galleri
  5. Klicka på en layout som du vill använda i panelen Galleri.
  6. När du får bekräftelsen Avsnitt tillagt kan du börja anpassa Fotogalleriets alternativ.
    Klicka på lägg till avsnitt
    Fält och knappar i Galleri-panel
    Gallerititel Ange en titel som kommer att visas ovanför fotogalleriet.
    Autospela Klicka på knappen för att växla mellan av och på för Autospela. (I Förhandsgranska och i den publicerade versionen visas galleribilderna enligt rullande schema.)
    Lägg till foton Klicka för att lägga till fler bilder i galleriet. (Mer information finns i Lägg till eller byt ut foto och Välja stockfoto.)
    Ta bort avsnitt Klicka på knappen nästan längst ner i panelen för att ta bort hela galleriet.
  7. Klicka på vilken som helst av dina Galleribilder för att redigera dem var för sig.
    Fält och knappar i panelen Galleribilder
    Fokuspunkt • Klicka inuti en vald bild för att markera dess Fokuspunkt. Det förhindrar att det området beskärs om en enhets bildskärm inte stämmer överens med bildens mått.
    ange fokuspunkt
    Rotera bild Klicka på den böjda pilen uppe till höger om du vill rotera en bild.
    Gå tillbaka till andra bilder Klicka på pilen som pekar åt vänster högst upp i panelen Galleribilder.
    Ta bort från galleri Klicka på knappen längst ner i panelen Galleribilder för att ta bort individuella bilder från galleriet.
  8. Ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska.
  9. Om du är nöjd med resultatet klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).

Förhandsgranskningsvy och publicerad vy visar manuella knappar för tillbaka/fram.
    Klicka på knapparna tillbaka/fram