Lägg till e-postkonton för användare

När ditt företag växer kan dina medarbetare behöva sina egna Microsoft 365-e-postadresser. Lägg till en användare på ditt konto för att konfigurera en ny e-postadress.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Köp mer e-post. (Om du tidigare har tagit bort en användare kan du inte använda den krediten för att skapa ett nytt konto förrän den gamla användaren har tagits bort helt, vilket kan ta upp till en dag.)
  3. Nästa steg är beroende av hur många och vilken typ av användare som finns i ditt konto:
    • Om du har flera tillgängliga kontotyper väljer du den Microsoft 365-kontotyp som du vill konfigurera och väljer sedan Kom igång.
    • Om du har en tillgänglig kontotyp kan du hoppa över det här steget och fortsätta.
    • Om du inte har några tillgängliga användare kan du köpa ett nytt Microsoft 365-konto för att lägga till användare.
  4. Välj den domän du vill använda och sedan Fortsätt. (Du kan konfigurera en e-postadress med en extern domän genom att välja En domän som inte finns i mitt GoDaddy-konto och följa stegen för att konfigurera din e-postadress på en extern domän.)

Obs! Om du redan har konfigurerat Workspace Email för din domän får du ett meddelande om Befintlig e-post. Välj Fortsätt och byt din e-post som är kopplad till domänen till Microsoft 365.

5. Gå till sidan Skapa ett nytt e-postkonto och fyll i följande:
    Användarinfo Vad ska man göra
    Användarnamn Ange ett namn före symbolen @.
    Förnamn Ange användarens förnamn.
    Efternamn Ange användarens efternamn.
    Kontotyp Välj den typ av Microsoft 365-konto som du vill använda. Detta alternativ visas bara när flera kontotyper är tillgängliga.
    Dela kontakter och filer med Välj andra domäner som du vill dela e-postkontakter, kalendrar och filer med. Eller välj Dela inte. Detta alternativ visas bara när andra domäner är tillgängliga och när du har flera användare att konfigurera.
    Administratörsbehörighet Om du redan har utsett ett administratörskonto behöver du inte skapa några andra, såvida du inte vill ge de användarna administratörsbehörigheter till ditt Microsoft 365-konto. Detta alternativ visas bara när du har flera användare att konfigurera.
    Lösenordet Ange ett lösenord (eller använd ett tillfälligt lösenord) för det här kontot.
    Skicka kontoinformation till Ange upp till 5 e-postadresser som du vill ska få användarkontomeddelanden.
  6. Välj Skapa. Du är klar! Ett e-postmeddelande skickas till e-postadressen som du har angivit för meddelanden när ditt Microsoft 365-konto är redo.