Konfigurera min webbplats

När du börjar bygga din webbplats frågar vi dig vad den handlar om, så att vi kan skapa designer som är anpassade efter dina behov. Det finns många olika företagskategorier, men du har ännu fler alternativ. Håller du på att planera ett bröllop eller ska du skapa ett CV? Vi kan hjälpa dig, till och med vad gäller passande bilder.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. När välkomstskärmen syns klickar du på Nu kör vi igång!
  3. Ange de första bokstäverna i ditt val i fältet Vad handlar din webbplats om?. Du får upp en lista med alternativ. Du kan välja en direkt eller skriva klart ditt ord.
    Ange typ av webbplats

Om du har köpt onlinebutiksplanen kommer du istället att se Vilken typ av verksamhet är det? Alla planer erbjuder alla tillgängliga designer.

4. Ange namnet på din webbplats eller din verksamhet i nästa fält och klicka på Se dina designer eller Fortsätt för att börja göra designval.
  5. Rulla igenom designgalleriet. Du använder pilarna längst ner på sidan för att se fler sidor. För att titta närmare på en design placerar du markören över den och klickar på Förhandsgranska.
    Klicka på Förhandsgranska
  6. Förhandsgranskningen visar hur designen kommer att se ut på en stationär dator/surfplatta och mobiltelefon. Du kan rulla igenom båda layouterna för att jämföra hur designen ser ut på de olika enheterna.
    Välj design

Klicka på Tillbaka i det övre vänstra hörnet om du vill gå tillbaka till galleriet och se en annan designkombination.

7. När du hittar en design du gillar klickar du på Starta med den här designen högst upp i fönstret.
  8. Din webbplats skapar designen och visar de avsnitt som ingår i din plan.
    Webbplats med avsnitt
  9. Ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet.
    Förhandsgranskning av webbplats
  10. Om du är nöjd med resultatet klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).