Konfigurera min webbplats

När du börjar bygga din webbplats frågar vi dig vad den handlar om, så att vi kan skapa designer som är anpassade efter dina behov. Det finns många olika företagskategorier, men du har ännu fler alternativ. Håller du på att planera ett bröllop eller ska du skapa ett CV? Vi kan hjälpa dig, till och med vad gäller passande bilder.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Ange de första bokstäverna i ditt val i fältet Vad handlar din webbplats om? och en lista med alternativ visas. Du kan välja ett alternativ direkt eller skriva klart ditt ord.
    Ange typ av webbplats eller bransch

OBS! Om du har köpt onlinebutiksplanen kommer du istället att se Vilken typ av verksamhet är det? Alla planer innehåller alla designer.

3. Ange ditt webbplats- eller företagsnamn i nästa fält och klicka på Kom igång.
    Ange webbplats- eller företagsnamn
  4. Det tar en liten stund att skapa din webbplatsdesign och när välkomstskärmen visas klickar du på Välj färg och teckensnitt.
    Klicka på välj färger och teckensnitt
  5. När panelen Tema visas kan du ändra webbplatsens huvudsakliga färger och teckensnitt.
    Om du vill kan du ändra webbplatsens färg eller teckensnitt

OBS! Om du vill ändra något annat på webbplatsen klickar du på knappen Redigera.

6. Dina temainställningar och andra ändringar sparas automatiskt och när du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet. Om du vill kan du använda någon av dina andra domäner eller köpa en ny domän.
  7. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).