Konfigurera min webbplats

När du börjar bygga din webbplats börjar vi med att be dig välja en webbplatskategori så att vi kan skräddarsy de designer du önskar. Du väljer ett tema och anger sedan din webbplats färg och teckensnitt.

Se en kort video om det här längre ner på sidan.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill starta.
  3. Första gången du startar din webbplats visas fönstret Nu sätter vi igång! och ber dig ange ett eller ett par ord som beskriver den typ av webbplats (eller butik) som du skapar. I takt med att du skriver visas populära förslag i en meny. Välj ett eller ange vad du vill.
  4. I nästa fält anger du vad du vill kalla din webbplats eller butik (upp till 64 tecken) och väljer Fortsätt.
    Ange ett namn på din webbplats eller butik, och sedan Fortsätt

Obs! Gå till Inställningar för att ändra din kategori och webbplatsens namn.

5. Du kan nu finjustera din webbplats genom att välja Tema och sedan Pröva ett nytt utseende.
    Välj tema
  6. Bläddra bland teman tills du hittar ett du gillar, och välj det. Alla teman har ett eget namn så att du kan komma ihåg de teman du gillar.

Obs! När du väljer ett tema tillämpas det automatiskt på din webbplats. Kom ihåg namnet på ditt föregående tema om du vill byta tillbaka.

7. När du är redo att göra webbplatsen åtkomlig för allmänheten är det dags att publicera din webbplats.

Visa mig

Denna video är lektion 6 i instruktionsvideor för Bygg din egen webbplats