Office 365 från GoDaddy Hjälp

Konfigurera min Office 365-e-postadress på min Outlook-app för Android

Inledning | Steg 1 | Steg 2 | Steg 3 | Steg 4 | Sammanfattning

För att konfigurera din e-postadress på din Outlook-app för Android behöver du ha din Office 365-e-postadress, lösenord och Outlook-appen.

1. Öppna Outlook. (Har du inte appen? Ladda ned den från Google Play och följ instruktionerna.)
  2. Tryck på Meny och sedan på Lägg till konto.
    Tryck på Lägg till konto
  3. På skärmen Konto trycker du på Hoppa över.
    ALTEXT
  4. Ange din Office 365-e-postadress och tryck på fortsätt.
    Tryck på Hoppa över
  5. Ange ditt lösenord för Office 365-e-post och tryck på Logga in.
    Ange din e-postadress och tryck på Fortsätt
  6. Ditt nya Office 365-konto visas under Meny.
    Nytt konto visas i Outlook

Bra, din e-post finns nu på din Android och allt är klart! Om du vill lägga till din e-post på en annan enhet kan du gå tillbaka till följande steg: steg 3 för andra e-postkontoinstruktioner. Om allt är klart kan du gå vidare till nästa steg.

Steg 4, nu kan du skicka ditt första mejl!

Mer information

Vanliga problem med att konfigurera e-post på en mobil.