Uppdatera min kontaktinformation för bevakade domäner

Gör kontaktuppdateringar för eventuella aktiva domänbevakningar för att se till att aviseringar skickas korrekt. Du kan även visa detaljer om en bevakad domän på huvudsidan.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj Köp & Sälj > Bevakningar och övervakning .
    välj köp och sälj från menyn
  3. Markera kryssrutan bredvid domänen du vill redigera.
  4. Välj Kontakt ovanför din domänlista.
  5. Redigera eller gör följande:
    • (Valfritt) Organisation : kontaktens organisation. Om organisationsinformation anges väljer du Jag intygar att den angivna organisationen kommer att vara ....
    • För- och efternamn : kontaktens för- och efternamn.
    • Land : det land där kontakten finns.
    • Adress 1 och 2, Stad, stat, postnummer : kontaktens gatuadress, stad, stat och postnummer.
    • Telefonnummer : kontaktens telefonnummer.
    • (Valfritt) Faxnummer : kontaktens faxnummer.
    • E-postadress : kontaktens e-postadress.
  6. Välj OK.
  7. Du får ett bekräftelsemeddelande om att ändringarna har skickats in och uppdateringarna bearbetas inom några minuter och sedan väljer du OK .